Ik werk holistisch, wat betekent dat ik op verschillende manieren naar een situatie of klacht kijk en de samenhang van iets kan achterhalen. Verder kijk ik naar wat er mogelijk onderliggend meespeelt en waar de kern van iets ligt. 

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, w.o. psychologie (gezondheids-/ontwikkelingspsychologie), haptonomie, familie- & organisatieopstellingen, de Luisterkindopleiding, etc.

Ondanks dat ik vrij nuchter en pragmatisch ben opgevoed, en nog steeds met beide benen op de grond sta, heb ik altijd een drijfveer in me gevoeld met onderliggend het idee dat er meer was. En heb ik altijd affiniteit en interesse gehad voor spirituele zaken.

Gaandeweg ben ik steeds meer gaan inzien dat er ook daadwerkelijk meer is. En dat veel met elkaar verband heeft. We hebben een ongelooflijk potentieel in ons waar we ons nauwelijks van bewust zijn.
Naast mijn werk in mijn eigen praktijk, werk ik al geruime tijd als praktijkondersteuner in een aantal huisartsenpraktijken. Hierdoor heb ik een klinische blik ontwikkeld, waarmee ik jouw klachten goed kan inschatten. En vaak heb ik snel zicht op wat je zou kunnen helpen. 

Ik zal het zeker ook niet nalaten, om het je te laten weten wanneer ik meen dat je wat anders of extra’s nodig hebt.

Mijn manier van werken is respectvol en zorgvuldig.

Wat maakt nou, dat ik je goed denk te kunnen helpen?
Ik maak gebruik van zowel reguliere, wetenschappelijk beproefde, behandelmethodes, als van manieren en methodes die je meer zicht geven op dat wat er (onbewust) allemaal nog meer meespeelt.
Hierdoor kom je sneller tot de kern, begrijp je jezelf of je situatie beter en blijven klachten regelmatig weg.

Daarnaast kan ik me ook goed inleven in je omdat ik weet hoe het kan zijn als het niet goed met je gaat, je niet lekker in je vel zit en je worstelt met vanalles. Ik heb zelf een lange weg afgelegd, en ik weet ook dat het anders, veel makkelijker kan. En natuurlijk welke methodes/behandelingen in veel gevallen effectiever, doeltreffender zijn, sommige zelfs als een soort ‘paardemiddel’ werken.

Dus wanneer dit bij kan dragen aan een verbetering in jouw situatie, misschien zelfs via een snellere manier, draag ik daar graag aan bij.

Mocht je alles samen eens op een rijtje willen zetten of kijken naar de mogelijkheden, neem gerust contact met me op.

Peggy Winde,
psycholoog

06 50275201
peggy@praktijkeigen-wijzer.nl

Close
Praktijk Eigen-Wijzer © Copyright 2018. All rights reserved. Gemaakt door 1234websites
Close