Enkele eerdere ervaringen:

Yvonne:
In september heb ik Peggy leren kennen als een warm, betrokken persoon, waarbij ik mijzelf snel op mijn gemak voelde. Alles is bespreekbaar en wordt van meerdere kanten belicht. Waar nodig kan Peggy kritisch zijn. Het dwingt mij om eerlijk naar mijzelf te kijken maar ook op andere manieren naar anderen en patronen in gedrag. Het draagt voor mij bij aan een persoonlijke groei. Ik ben mijzelf, mede door Peggy’s hulp, bewuster van mijn gedrag en wat dit met anderen kan doen, maar vooral wat dit met mij doet. Het is hard werken maar het is het waard!

Helene:
Ik had het niet zien aankomen! Ineens zaten we daar via de Akasha Kronieken bij een gigantische bol verdriet die er uit mocht. En dat voelde heftig, maar ook veilig en liefdevol doch kordaat ondersteund. Wat een methode! Als je er klaar voor bent, om de wortels van een probleem onder ogen te zien en er komaf mee te maken, dan kan ik je dit helemaal aanbevelen!!! Dank je wel, Peggy!

Christianne:
Soms zijn er van die dingen, waar je zelf niet helemaal bij kunt om de vinger op de juiste plek te leggen. Iedereen heeft een blinde vlek als het gaat om het gericht binnen kijken bij jezelf. Ik zocht iemand die dat voor mij wel zou kunnen. Dan begint het zoeken naar iemand die goed voelt voor datgene wat je graag wil bereiken. Niet iedereen is namelijk even geschikt voor datgene wat je zoekt als je iets speciaals in iemand zoekt. Er moet een klik zijn en het gevoel moet goed zijn. Bij Peggy was dit voor mij het geval en zij heeft voor mij een afstemming gemaakt. Peggy wist heel treffend neer te zetten waar de schoen wringt en ook de persoonsbeschrijving was heel kloppend. Ze wist juist datgene boven te krijgen wat mij bij mezelf niet lukte. Heel fijn want daardoor kan ik ook weer verder met wat mij te doen staat. Peggy, nogmaals bedankt en succes met alle andere personen die je nog mag helpen.

Judith:
Vorige week zondag een familieopstelling gedaan, de maandag erna merkte ik al meteen dat er iets veranderd was en dat zet zich nu ook nog door! Echt heel cool! En heel magisch! Dat op deze manier dingen waar je al lange tijd tegen aanloopt zo snel kunnen verbeteren!

Roderik:
Het blijft een bijzondere ervaring dat iemand die je niet kent toch dingen over jou gaat vertellen. Peggy doet dit trouwens op een bijzonder mooie manier. Ze weet zaken scherp en helder en tegelijkertijd heel teder soms fragiel te duiden. Heel mooi, zacht en respectvol. Peggy dank voor de mooie sessie die ik heb mogen ondergaan. Namasté.

Mayella:
Peggy heeft ons heel erg geholpen. Ze heeft een afstemming gedaan voor onze dochter van 13. Dit heeft zo goed uitgepakt dat we bijna zeggen had dit 10 jaar eerder gedaan. Dat had een hoop narigheid gescheeld. Superblij met de uitwerking. Peggy neemt echt de tijd en het verslag dat je achteraf krijgt is heel uitgebreid. Peggy nogmaals bedankt. Mocht je interesse hebben in een afstemming dan zou ik zeggen zeker doen. Het levert je veel inzichten op. 

Ineke:
Vorige week een workshop familieopstelling gedaan bij Peggy. Zij weet de juiste vragen te stellen, waardoor de antwoorden heel verhelderend zijn. Het gaf mij veel inzichten. Er kwamen dingen naar boven die ik niet verwacht had maar wel heel treffend waren. Zeker een aanrader als je de diepte in wilt. Heel veel dank nog Peggy! En ik kom zeker nog een bij je terug.

Ingrid:
Peggy heeft in februari jl. een afstemming op mij gemaakt. Hoewel wij elkaar privé kennen, zijn er best nog veel dingen die ik haar nooit heb verteld en die ze dus echt niet heeft kunnen weten. Mooi om te lezen welke informatie ze toch nog over mij had. Allemaal heel herkenbaar voor mij! Vorig jaar heb ik bij de intake van mijn coachingstraject bij Schouten & Nelissen, een persoonlijkheidstest moeten maken. Daaruit kwam min of meer hetzelfde. Dus ik vind het heel bijzonder dat zij tot dezelfde punten is gekomen zónder mijn antwoorden uit een test.
Ik blijf het heel speciaal vinden!

Drea:
23 maart 2018 antwoord gekregen op een altijd aanwezige vraag tijdens de familieopstelling bij Peggy. De aanpak van Peggy heeft mij heel goed gedaan en ik kan haar van harte aanbevelen als je eens wilt kennismaken met deze manier van zaken waar je mee worstelt, uit te werken.
Daarnaast denkt zij goed mee wanneer je vastloopt in het dagelijks leven en biedt zij mooie handvatten om op eigen kracht weer een geheel te worden.

Elles:
Peggy is echt een hele lieve. Ik wist echt niet wat ik met het gedrag van mijn dochter aan moest, het was ook echt onverklaarbaar. Alles geprobeerd. En toen Peggy tegen gekomen. Onze dochter is echt veranderd, heel blij mee! Heel mooi en bijzonder!

Close
Praktijk Eigen-Wijzer © Copyright 2018. All rights reserved. Gemaakt door 1234websites
Close